Lidhje

Zjarr i fuqishëm në malin Tarabosh ne hyrje te Shkodrës


Zjarr i fuqishëm në malin Tarabosh ne hyrje te Shkodrës

Vazhdon zjarri i fuqishëm në malin e Taraboshit në hyrje të Shkodrës. Zjarri ka rrezikuar një numër banesash dhe biznesesh private, fshatin e Paqes, të ndertuar në malin e Taraboshit si dhe bllokun e antenave të telefonisç celulare dhe televizioneve qendrore dhe lokale.

Ndërhyrja e forcave dhe mjeteve zjarrfikese ka qenë e paefektshme, pçr shkak të terrenit malor dhe shpejtësise se përhapjes së flakëve.

Gjate dy javëve të fundit, në Qarkun e Shkodres, jane regjistruar të paktën 8 zjarre në sipërfaqet pyjore. Specialistët e sherbimit pyjor dyshojnë se ktëto zjarre janë vënë qellimisht.

XS
SM
MD
LG