Lidhje

Rreziku i zjarreve në pyje dhe kullota

  • Raimond Kola

Zjarret në pyje dhe kullota janë shfaqur me rrezik dëmtimesh të mëdha për mjaft zona në jug të Shqipërisë. Edhe këtë vit shumica e zjarrvënieve janë sipas autoriteteve vepra të barinjve që kërkojnë të ripërtërijnë kullotata verore.

XS
SM
MD
LG