Lidhje

Media Arkivi

Zonat e mbrojtura lagunore të Shqipërisë


Disa zona lagunore në bregdetin e Shqipërisë, ndonëse janë shpallur si zona të mbrojtura natyrore, vazhdojnë të dëmtohen nga gjuetia e paligjshme, prerja e pemëve dhe ndërtimet pa kriter.

XS
SM
MD
LG