Lidhje

Zv/kryeministri i Kosovës Hajredin Kuçi viziton Malin e Zi

  • Ali Salaj

Zv/kryeministri i Kosovës Hajredin Kuçi viziton Malin e Zi

Me ftesë të homologut të tij malazez, Dushko Markoviç, zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, qëndroi dje në Podgoricë, ku bisedoi mbi reformat e sistemit të drejtësisë dhe bashkëpunimit juridik.

Marrëdhëniet e Podgoricës dhe Prishtinës zyrtare u vlerësuan si forcim i bashkëpunimit në mes dy shteteve në nisma rajonale.

Dëgjoni kronikën:

XS
SM
MD
LG