Lidhje

Festimet e 28 nëntorit në jug të Shqipërisë


Atmosfera e Festës Kombëtare te Shqipërisë u përcoll sot edhe në jug të vendit dhe tek emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Greqinë fqinje. Aktivitet të shumta për të nderuar figura historike të qeverisë së parë shqiptare dhe patriotë që u përpoqën me pushkë dhe me penë për lirinë e Shqipërisë.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG