Lidhje

Bashkimi Evropian kërkon zgjidhje të shpejtë të ngërçit politik në Shqipëri

  • Armand Mero

Bashkimi Evropian kërkon zgjidhje të shpejtë të ngërçit politik në Shqipëri

Bashkimi Evropian kërkon zgjidhje të shpejtë të ngërçit politik në Shqipëri

Bashkimi Europian kërkoi sot që të gjendet një zgjidhje e qëndrueshme brenda datës 18 mars për ngërcin politik të krijuar mes pozitës dhe opozitës për çështjen e hetimit të zgjedhjeve. Komentet u bënë në Tiranë në fillim të takimit të parë të Komitetit të Stabilizim Asocimit, nga Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Zgjerimit në Komisionin europian Pierr Mirel.

XS
SM
MD
LG