Lidhje

Marrëveshjet Prishtinë-Beograd


Udhëheqësit politikë të shqiptarëve në Luginën e Preshevës thanë se do t’u japin fund bisedimeve me qeverinë e Serbisë, derisa Beogradi nuk ndryshon qasjen ndaj tyre. Vendimi i tyre pasoi mospajtimin e Beogradit për hapjen e gjykatave dhe prokurorive në komunat me shumicë shqiptare në jug të Serbisë. Shqiptarët e zonës kërkojnë të drejta të njëjta sikurse serbët e Kosovës.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG