Lidhje

Muzeu i Kujtesës, dëshmi e krimeve të komunizmit

  • Pëllumb Sulo

Në qytetin e Shkodrës është drejt përfundimit ndërtimi i “Muzeut të Kujtesës”, një muze ky i veçantë në Shqipëri, që synon të sjell dëshmi nga historia e dhimshme e persekucionit komunist gjatë viteve të diktaturës. Muzeu po ngrihet në ish ndërtesën e njërit prej13 burgjeve, që u hapën në qytetin e Shkodrës në vitin 1945 dhe ku u burgosën dhe vuajtën dënimet disa qindra kundërshtarë politikë të rregjimit komunist.

Gabim i serverit

Oops, as you can see, this is not what we wanted to show you! This URL has been sent to our support web team to the can look into it immediately. Our apologies.

Please use Search above to see if you can find it elsewhere

XS
SM
MD
LG