E mërkurë, 22 tetor, 2014

Multimedia

Ditarii
|| 0:00:00
X
Voice of America
26.11.2012
Programi televiziv Ditari me të rejat e fundit nga bota e rajoni. Njihuni me zhvillimet më të rëndësishme në vendin tuaj dhe mendimet e analistëve rreth tyre

Ditari

Voice of America

Publikuar 26.11.2012

Programi televiziv Ditari me të rejat e fundit nga bota e rajoni. Njihuni me zhvillimet më të rëndësishme në vendin tuaj dhe mendimet e analistëve rreth tyre