E shtunë, 13 shkurt, 2016

  Lajmet e mëngjesit

   


  Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore
   

  • Orët : çdo mëngjes
  • Sipas orës në Shqipëri 07:00
  • UTC: 0600
  • Kohëzgjatja 30 minuta
  • Dëgjo MP3
  • Podcast

  Lajmet e mbrëmjes

   


  Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore

  • Orët : çdo mbrëmje
  • Sipas orës në Shqipëri 20:30
  • UTC: 1930
  • Kohëzgjatja 30 minuta
  • Dëgjo MP3
  • Podcast

  Partnerët

  Radio


  NË SHQIPËRI

  • 107.4, Tiranë
  • Radio Tirana, Tiranë
  • Radio Saranda, Sarandë
  • Radio Star, Fier
  • Radio Grass, Gjirokastër
  • Radio Kukësi, Kukës
  • Radio ABC, Korçë
  • Radio Shkodra, Shkodër
  • Radio Vala e Kaltër, Vlorë


  NË KOSOVË

  • IBB Prishtina
  • Radio 21, Prishtinë
  • Radio Gjakova, Gjakovë
  • Radio Mitrovica, Mitrovicë
  • Radio Peja, Pejë
  • Radio Ferizaj, Ferizaj
  • Radio Tema, Ferizaj
  • Radio Viktorija, Gjilan
  • Radio Zëri i Pozheranit, Viti
  • Radio A1, Prizren
  • Radio Zëri i Shtimës, Shtimë
  • Radio Top Iliria, Deçan
   Radio Drenica, Skënderaj

    

  NË MAQEDONI

  • Radio Bleta, Tetovë
  • Radio Rinia, Dolden
  • Radio Uskana, Kërçovë
  • Radio Art Kanal, Strugë
  • Radio Haraçina, Haraçinë
  • Radio Merlyn, Dibër
  • Radio Tetova, Tetovë

  NË MAL TË ZI

  • Radio Ulqini


  NË SERBI

  • RTV Spektri, Bujanoc

  Radio