Lidhje

Panairi Ndërkombëtar "Prishtina 2012"


Në Prishtinë, duke filluar nga gjashtë qershori, kompani nga vende të ndryshme të botës, ofruan prodhimet e tyre të ndryshme në panairin e përgjithshëm ndërkombëtar. Ky panair, sipas organizatorëve synon të kontribuojë në imazhin e kompanive të vendit dhe krijimin e urave të reja të bashkëpunimit me vendet tjera në fushën e ekonomisë. Ata thonë se forma të tilla të organizimit janë pjesë e përpjekjeve për mënjanimin e pengesave dhe për krijimin e kushteve të barabarta për gjithë ata që duan të jenë pjesë e tregut në Kosovë.

XS
SM
MD
LG