Lidhje

Berisha-Thaçi për mbikëqyrjen e Pavarësisë së Kosovës


Në Tiranë, kryeministrat Sali Berisha dhe Hashim Thaçi shprehën optimizmin e tyre për mbylljen e mbikëqyrjes së pavarësisë se Kosovës. Shqipëria dhe Kosova deklaruan se do të zgjerojnë bashkëpunimin ekonomik mes tyre. Të dy vendet po punojnë për të shpejtuar integrimet euroatlantike.
XS
SM
MD
LG