Lidhje

Harxhi: Testimi për virusin HIV, problematik në Shqipëri


Në Uashington vazhdon punimet Konferenca Ndërkombëtare për Sidën duke vënë në fokus ndikimin e sëmundjes në popullësitë më të rrezikuara. Për të diskutuar më gjerë për konferencën dhe strategjinë e Shqipërisë në luftën kundër sidës kishim të ftuar për një bisedë në studion e Ditarit zotin Arjan Harxhi, specialist i sëmundjeve infektive në Tiranë.
XS
SM
MD
LG