Lidhje

Letër baritore e Konferencës Ipeshkvore


Në prag të 100 vjetorit të Pavarësisë, ipeshvijtë e Shqipërisë, përmes kryetarit të Konferencës Ipeshkvore, publikuan, gjatë një takimi të zhvilluar në qytetin e Shkodrës, letrën baritore ”Fe e Atdhe”, përmes të cilës urojnë popullin shqiptar si dhe bëjnë thirrje për të punuar bashkërisht dhe me seriozitetin e duhur për të ardhmen europiane të vendit.

XS
SM
MD
LG