Lidhje

Kosova përgatitet për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë


Kosova është përfshirë në manifestime të shumta me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë. Manifestimet që përfshijnë ngritje shtatoresh, akademi e tryeza shkencore po përshkohen edhe nga diskutimet mbi zhvillimet historike që çuan në pavarësinë e Shqipërisë, rolit të Kosovës në këtë proces dhe rrugëtimit të saj deri në shpalljen e pavarësisë së saj në shkurt të vitit 2008.
XS
SM
MD
LG