Lidhje

Vlorë - festimet për 100 vjetor


Në Vlorë po vazhdojnë festimet për jubileun e Pavarësisë së Shqipërisë, që arrijnë kulmin nesër, me ngritjen e flamurit në vendin kur e ngriti 100 vjet më parë Ismail Qemali. Sot, mijëra banorë vërshuan në Bulevardin e qytetit, me një ritëm festiv. Ndërkohë që po shënohen ceremoni të shumta, Bashkia e Vlorës i dha titullin e lartë "Qytetar Nderi" ish Amabasadorit Amerikan në Shqipëri Xhon Withers dhe Akademikut Rexhep Qosja.
XS
SM
MD
LG