Lidhje

Kosovë: Gazetarët gjatë vitit 2012


Kosovë: Gazetarët gjatë vitit 2012
Në Kosovë, shoqatat e gazetarëve e cilësuan vitin 2012, si shumë të vështirë për punën e tyre. Ata thanë se gjatë këtij viti janë shënuar 24 raste, të dhunës e kërcënimeve ndaj gazetarëve dhe pengimit të tyre në punë. Sipas Asociacionit të Gazetarëve Profesionist të Kosovës, në këto veprime ishin përfshirë edhe autoritetet shtetërore por edhe grupe të ndryshme të interesit.
XS
SM
MD
LG