Lidhje

Promovohet në Shkodër dokumentari “Dinastia Tedeskini”


tedeschini
U promovua sot në qytetin e Shkodrës filmi ri dokumentar "Dinastia Tedeskini", prodhim i Radio Televizionit Shqiptar.
Dokumentari i kushtohet njërës prej familjeve të njohura të Shkodrës, që për gati 3 shekuj, kontriboi në fushën e diplomacisë, mjeksisë dhe drejtësisë.
Realizimi i filmave të tillë, vlerësuan të pranishmit, ndihmon në njohjen e historisë kombëtare.
XS
SM
MD
LG