Lidhje

Mbështetja e fermerëve shqiptar nga BE


Bashkimi Europian dhe Qeveria Shqiptare kanë dhënë një fond prej 8.2 milion eurosh për mbështetjen dhe fuqizimin e fermerëve dhe agrobiznesit shqiptar si dhe përafrimin e tyre drejt standarteve europiane. Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural, ftoi fermerët e Qarkut të Shkodrës të aplikojnë për përfitimin e këtyre fondeve, ndërkohë që fermerët shprehen për zgjerimin e skemës së granteve.


Shiko komentet (3)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG