Lidhje

Festa e Vitit të Ri në Maqedoni


Festa e Vitit të Ri në Maqedoni u shënua me organizime në sheshet qendrore të qyteteve. Dhjetëra persona kanë kërkuar ndihmë mjeksore, ndërkohë që dy njerëz kanë gjetur vdekjen në aksidente trafiku, por ende nuk janë sqaruar rrethanat. Shumë banorë janë skeptikë mbi përmirësimin e gjendjes ekonomike dhe politike në këtë vit.
XS
SM
MD
LG