Lidhje

Tradita e punimit të drurit në Gjirokastër


Rajonet kufitare të Shqipërisë dhe Greqisë po nxisin projektet e përbashketa per t`i ardhur në ndihmë zhvillimit të turizmit dhe ruajtjes së trashëgimisë kulturore. Kështu, në Gjirokastër, Drejtoria e Kulturës Kombetare dhe Prefektura, së bashku me partnerët grekë te Meçovos dhe, kanë ndërmarr një nismë për të nxitur ruajtjen e traditës së punimit të gurit dhe të drurit.

XS
SM
MD
LG