Lidhje

Përpjekjet për zhvillim në Kelmend e Shkrel


shkreli
Në Shqipëri, komunat malore të Kelmendit dhe Shkrelit, kanë përfituar prej tre vitesh nga një program zhvillimi i financuar nga Bashkëpunimi Italian për Zhvillim, Fondacioni Besa dhe Konferenca Episkopale Italiane. Programi përfundoi këto ditë.
XS
SM
MD
LG