Lidhje

Obama: Mbështetje publike për kontrollin e armëve


minessota

Presidenti përhapi mesazhin e tij për kontrollin e armëve në Mineapolis, në shtetin verior të Minesotës.

Presidenti amerikan Barak Obama thotë se ka mbështetje publike për kontrollin e armëve të madha, dhe vendi ka një detyrim për të vepruar.

Presidenti përhapi mesazhin e tij për kontrollin e armëve në Mineapolis, në shtetin verior të Minesotës.

Me personelin e zbatimit të ligjit në këmbë pas tij, Presidenti Obama i bëri thirrje popullit amerikan për të mbajtur presion mbi Kongresin për të miratuar hapat për të mbrojtur qytetarët.

Ai bëri thirrje për kontrollin e shitjeve të armëve dhe ndalimin e armëve të stilit ushtarak me shumë fishekë.

Disa mbështetës për mbatjen e armëve thonë se qeveria duhet të përqëndrohet në zbatimin e ligjeve ekzistuese të armëve, në vend që të krijojë ligje të reja.
XS
SM
MD
LG