Lidhje

Kosovë: Miratohet ligji për konfiskimin e pasurisë së paligjshme

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, Parlamenti miratoi ligjin për konfiskimin e pasurive të përfituara me vepra penale. Ndonëse qeveria thotë se ai do të mundësojë një luftë më të frytshme kundër krimit të organizuar, partitë opozitare dhe organizatat e shoqërisë civile thanë se miratimi i një ligji të tillë vetëm sa do të mundësojë legalizimin e pasurisë së paligjshme, kryesisht të zyrtarëve të lartë të shtetit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG