Lidhje

Pjesmarrja e grave të zonës veriore në politikë


Afrimi i zgjedhjeve të reja parlamentare në Shqipëri ka nxitur një numër të madh të grave, në Qarqet Shkodër dhe Lezhë, që të bashkohen në Rrjetin e Grave në Politikë, duke synuar përfaqësim më të mirë në zgjedhjet parlamentare të qershorit.
Nisma e grave të qarqeve veriore po mbështetet edhe nga Programi për Zhvillim dhe Decentralizim.
Qarqet Veriore të Shqipërisë kanë përfaqësim më të ulët të grave në politikë, përfshirë këshillat vendore dhe parlamentin.
XS
SM
MD
LG