Lidhje

Lufta kundër narkotikëve dhe përdorimit të tyre


Në Kosovë, specialistët e luftës kundër trafikimit me narkotikë dhe përdorimit të tyre, thonë se shfrytëzimi i Kosovës si rrugë kalimtare për trafikun e narkotikëve i shton rreziqet për shtimin e përdorimit të saj. Ata bëjnë thirrje për shtimin e angazhimit për trajtimin e përdoruesve të narkotikëve, duke tërhequr vërejtjen se viteve të fundit është shënuar një rritje e përdoruesve të mitur të lëndëve narkotike.

XS
SM
MD
LG