Lidhje

Fushata zgjedhore në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Në Maqedoni, partitë politike po zhvillojnë fushatën për zgjedhjet vendore të 24 marsit. Tre partitë shqiptare dalin me kandidatë të përbashkët për anëtarë të Këshillit Komunal në qytetin e Manastirit. Ndërkohë, partia Bashkimi Demokratik për Integrim vlerëson se qytetet e Strugës dhe të Kërçovës do të drejtohen nga shqiptarët, ndonëse partitë maqedonase garojnë me nga një kandidat të përbashkët.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG