Lidhje

Protestë në Prishtinë kundër korrupsionit

  • Leonat Shehu

Në Prishtinë, mijëra qytetarë morën pjesë në një protestë kundër korrupsionit. Protesta filloi me kundërshtimin e faturave të energjisë elektrike dhe akuzat ndaj Korporatës Energjetike të Kosovës për rritje artificiale të vlerës së faturave. Autoritetet thonë se janë duke analizuar dhe shqyrtuar të gjitha ankesat e qytetarëve dhe nuk do të lejojnë dëmtimin e askujt, ndërsa bëjnë thirrje për zgjidhje të çështjeve në rrugë institucionale.

XS
SM
MD
LG