Lidhje

Teksas - Jo akuza për vdekjen e një fëmije rus


Femija rus, vdiq ne janar

Prokurori i Qarkut Ector, Bobby Bland përmendi mungesën e provave dhe tha se vdekja e fëmijës së birësuar Max Shatto shihet se aksidenti duke luajtur.

Prokurorët në Teksas nuk do të ngrenë akuza kundër prindërve të një djali tre-vjeçar rus të birësuar, i cili vdiq në janar.

Prokurori i Qarkut Ector, Bobby Bland përmendi mungesën e provave dhe tha se vdekja e fëmijës Max Shatto shihet se aksidenti duke luajtur.

Por Shërbimi shtetëror për mbrojtjen e fëmijëve në Teksas po vazhdon hetimin e vet nën akuzat për neglizhencë nga prindërit e fëmijës së birësuar

Rusia e ka cilësuar këtë vdekje si një rast tjetër të një fëmije rus që vdes në duart e prindërve amerikanë.

Rusia ka ndaluar familjet amerikane nga birësimi i jetimëve në hakmarrje për sanksionet amerikane ndaj zyrtarëve rusë të dyshuar për shkelje të të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG