Lidhje

Brazil - rrëshqitje dheu, 27 të vdekur


Brazil, operacione shpëtimi

Disa ditë shirash të dëndur, shkaktuan shkarjet në rrethin e largët malor të Petropolis.

Të paktën 27 njerëz kanë gjetur vdekjen nga rrëshqitja e dheut në një rajon malor pranë qytetit brazilian të Rio de Zhaneiros.

Disa ditë shirash të dëndur, shkaktuan shkarjet në rrethin e largët malor të Petropolis.

Dy punëtorë të shpëtimit janë ndër të vdekurit.

Mijëra banorë janë detyruar të evakuojnë zonat e përmbytura dhe të kërkojnë strehim emergjent.

Shirat, përmbytjet dhe rrëshqitjet e tokës lanë të vrarë më shumë se 900 njerëz në të njëjtin rajon në vitin 2011.
XS
SM
MD
LG