Lidhje

Arkeologët nga Kosova dhe Shqipëria rrisin bashkëpunimin


Shqipëria dhe Kosova po rrisin këmbimet mes arkeologëve dhe specialistëve të trashëgimisë kulturore. Studiues nga te dy vendet vlerësojnë se këto këmbime mund t`i shërbejnë më së miri nxitjes së turizmit kulturor. Ndërkohë kohëve të fundit studiuesit shqiptarë po nxisin më shumë edhe vëmendjen ndërkombëtare ndaj pasurive kulturore shqiptare.

XS
SM
MD
LG