Lidhje

Besimtarët katolikë festojnë Pashkët


Besimtarët katolikë festuan sot Pashkët. Ata uruan njëri tjetrin, ndërsa udheheqësit fetare bënë thirrje për më shumë humanizëm dhe ndihmë ndaj të varfërve. Në vazhdim të ndjekim festimet e Pashkëve në Tiranë, Shkodër dhe Prishtinë.

XS
SM
MD
LG