Lidhje

Festivali ndërkombëtar në teatrin e Butrintit

  • Raimond Kola

Në Shqipëri janë kthyer diskutimet për Teatrin gjatë një Festivali Ndërkombëtar që rikthehet pas dy vitesh në Butrint. Shfaqjet e ditëve të fundit në këtë festival janë vlerësuar nga kritika dhe nga publiku dhe ato shihen edhe si pasurim i kalendarit të ngjarjeve artistike gjatë sezonit turistik.
XS
SM
MD
LG