Lidhje

Venddepozitimi i mbeturinave në Bushat dhe mbetjet e rrezikshme


Vend depozitimi i mbeturinave, në Bushat të Shkodrës, i vetmi i këtij lloji në Veri të Shqipërisë, po ndesh në probleme serioze për shkak të mbërritjes atje të municioneve të paplasura dhe mbetjeve të rrezikshme spitalore. I ndërtuar rreth 4 vite më pare, me një financim të qeverisë shqiptare, venddepozitimi i mbeturinave në Bushat, nisi të punojë me kapacitet të plotë vetëm në fillim të këtij muaji.
XS
SM
MD
LG