Lidhje

Bashkëpunimi energjetik Shqipëri-Kosovë

  • Pëllumb Sulo

Sot, Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri inspektoi në terren punimet që po bëhen për ndërtimin e Linjës se trasmetimit të energjisë 400 kilovolt, Shqipëri-Kosovë, një projekt ky i rëndësishëm për energjitikën e të dy vendeve. Ministri Gjiknuri u shpreh optimist për përfundimin në kohë të punimeve, që shtrihen në një gjatësi prej151 kilometrash, brenda territorit të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG