Lidhje

Gjendja e mjeteve të informimit në Maqedoni


Gazetarët dhe punonjësit e medias në Maqedoni ankohen për pozitën e vështirë që ua ka imponuar pushteti, siç thonë ata. Shoqatat e gazetarëve vlerësojnë se pushteti po shtyp fjalën e lirë dhe se po mbështet financiarisht, nga ana tjetër, median e afërt me të. Edhe komuniteti ndërkombëtar shpreh shqetësim lidhur me gjendjen e medias në Maqedoni.

XS
SM
MD
LG