Lidhje

Tiranë, takim ndërkombëtar mbi fetë dhe paqen


Në Shqipëri po mbahet për tre ditë një takim ndërkombëtar mbi dialogun fetar dhe kulturor, në dobi të paqes. Studiues dhe udhëheqës fetarë nga gjithë globi po marrin pjesë në tryeza bisedimesh dhe ceremoni, ku po diskutohen mënyrat më të përshtatshme për t'u përballur me ekstremizmin dhe terrorizmin.

XS
SM
MD
LG