Lidhje

Dita e Shegës në Ulqin


Në zonën e Anës së Malit, në Komunën e Ulqinit në Mal të Zi u mbajt manifestimi rajonal "Dita e Shegës". Në këtë manifestim tradicional prodhuesit vendor ekspozojnë dhe shesin prodhimet me cilësi të njohur jo vetëm në Mal të Zi por edhe në rajon. Ana e Malit është e pasur me bujqësi ekologjike, e cila kultivon kryesisht prodhime mesdhetare.

XS
SM
MD
LG