Lidhje

Investimet e huaja në Kosovë


Në Kosovë, ditë më parë është miratuar ligji për investime strategjike, me të cilën synohet të rriten investimet e huaja që kanë rëndësi thelbësore për rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës. Për njohësit e çështjeve ekonomike, ligji ka qenë i domosdoshëm, por sipas tyre kjo nuk e zgjidh edhe problemin kryesor që ka Kosova në këtë fushë siç janë sundimi i ligjit dhe shkalla e lartë e korrupsionit të cilat janë duke e penguar nxitjen e investimeve të huaja në vend.

XS
SM
MD
LG