Lidhje

Shtëpia e të moshuarve në Prishtinë


Në Shtëpinë e të moshuarve pa përkujdesje në Prishtinë jetojnë 69 banorë. Ata shprehen të kënaqur me kushtet në këtë shtëpi, në të cilën jetojnë mes kujtimeve dhe mallit për të kaluarën. Korrespondentja jonë nga Prishtina, Edlira Bllaca, vizitoi shtëpinë e të moshuarve prej nga na sjell këtë kronikë.

XS
SM
MD
LG