Lidhje

Rritet numri i përdoruesve të mitur të narkotikëve në Kosovë


Në Kosovë, specialistët e luftës kundër trafikimit dhe përdorimit të narkotikëve thonë se, shfrytëzimi i Kosovës si vend tranzit për trafikun e narkotikëve ka bërë që të rritet edhe numri i përdoruesve të saj. Shqetësimi më i madh për ta është fakti se vitet e fundit është shënuar një rritje e përdoruesve të mitur të lëndëve narkotike.

XS
SM
MD
LG