Lidhje

Të drejtat e njeriut në Kosovë gjatë vitit 2016


Organizatat që merren me mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut në Kosovë thonë se kjo fushë nuk ka shënuar përparim gjatë vitit që sapo u mbyll. Ata thonë se megjithë ligjet ekzistuese, problemi kryesor qëndron në moszbatimin e tyre.

XS
SM
MD
LG