Lidhje

Ç'mendoni mbi akuzat për korrupsion që bëhen sot në Shqipëri?


Kjo është një anketë joshkencore dhe pasqyron opinionet e personave që janë përgjigjur

Kjo anketë është mbyllur

XS
SM
MD
LG