Lidhje

Matthieu Finot


“Njerëz në Amerikë”, është një serial me rrëfime të qytetarëve amerikanë nga pjesë të ndryshme të globit.

Ata rrëfejnë në vetën e parë dhe mund t’ju befasojnë me mendimet, filozofitë për jetën dhe mënyrën se si e përjetojnë demokracinë, lirinë e shprehjes dhe jetën në komunitet.

Çdo episod i këtij seriali u kushtohet njerëzve herë të zakonshëm, herë personalitete publike, por që gjithmonë kanë diçka për të treguar.

I ftuar në këtë episod është Matthieu Finot, francezi që solli në Virxhinia traditën europiane të prodhimit të verës. Edhe brezat e mëparshëm në familjen e tij janë marrë me kantinat dhe Finot u rrit duke shijuar verërat më të mira, çka e bën atë një njohës të mirë të tyre.

XS
SM
MD
LG