Lidhje

Liria e shtypit në Kosovë


Tre maji, dita ndërkombëtare e lirisë së shtypit, e gjen Kosovën të radhitur në mesin e vendeve me liri të pjesshme dhe me probleme të trashëguara në fushën e medies. Përfaqësues të organizatave vendore dhe ndërkombëtare thanë sot se gazetaria është më e kërcënuar se kurrë në historinë bashkëkohore. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë, Edlira Bllaca.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG