Lidhje

Gara me kuaj dhe elegancë në Kentucky Derby

Gara e famshme me kuaj në Luivill të Kentucky-t shërben jo vetëm për entuziastët e hipizmit, por edhe për të interesuarit pas luksit dhe modës, dhe sidomos pas kapeleve ekstravagante.
Shih më tepër

Garat me kuaj në Kentucky Derby
1

Garat me kuaj në Kentucky Derby

Legjenda e tenisit, gjermania Stefi Graf, Ambasadore e Elegancës në garat e sivjetshme.
2

Legjenda e tenisit, gjermania Stefi Graf, Ambasadore e Elegancës në garat e sivjetshme.

Stefi Graf dhe fituesja e sivjetshme e konkursit të modës, Krista Rosenberg
3

Stefi Graf dhe fituesja e sivjetshme e konkursit të modës, Krista Rosenberg

Krista Rosenberg, fituesja e konkursit të modës në Kentucky Derby.
4

Krista Rosenberg, fituesja e konkursit të modës në Kentucky Derby.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG