Lidhje

Kosovë: Java e të drejtave të viktimave të krimit


Në Kosovë, përfaqësues të institucioneve vendase dhe ndërkombëtare bënë thirrje për trajtim dinjitoz dhe profesional të viktimave të çdo forme të krimit. Thirrjet ishin pjesë e veprimtarive që hapin javën e të drejtave të viktimave të krimit, në përpjekje për të rritur ndërgjegjësimin rreth këtyre të drejtave.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG