Lidhje

Kosovë: Kërkohet drejtësi për viktimat e dhunës seksuale


Në Kosovë, përfaqësues të institucioneve vendase dhe ndërkombëtare bënë thirrje për kompensimin e viktimave të përdhunimeve gjatë luftës dhe vënien e drejtësisë për to, si një nga kushtet për paqe të qëndrueshme. Gjatë një debati në Prishtinë u tha se trajtimi i kësaj çështjeje po zvarritet edhe për shkak të mungesës së vullnetit politik.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG