Lidhje

Tiranë: Diskriminimi i pacientëve dhe të drejtave të tyre


Në Shqipëri jetojnë mbi 300 mijë pacientë me sëmundje kronike.
Shpesh të drejtat e tyre shkelen, ndaj shoqatat e pacientëve me sëmundje kronike krijuan sot një rrjet për të shtuar presionin ndaj autoriteteve, duke kërkuar një trajtim dinjitoz.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG