Lidhje

Java e luftës kundër korrupsionit në Kosovë


Ambasadorët e vendeve kryesore euro - perëndimore në Prishtinë thanë të hënën se Kosova duhet të ashpërsojë ligjet dhe të funksionalizojë konfiskimin e pasurive të fituara përmes korrupsionit, si një nga rrugët për ç'rrënjosjen e kësaj dukurie. Këto komente u bënë në hapje të javës së luftës kundër korrupsionit, që është një nga kushtet për përparimin e Kosovës drejt integrimeve evropiane.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG